Zwangerschap

IMG_7148logonr2 IMG_7208logonr2 IMG_7219logonr2Ergens tussen 32 en 38 weken is aan te houden voor zwangerschapsfotografie maar elke maand een foto in dezelfde pose en als laatste foto met je kindje in je armen is ook erg leuk!

Kleding:
Belangrijk is dat je geen strakke kleding draagt voordat ik foto’s van je neem, striemen van te strakke kleding zijn uiteraard niet erg mooi en heb je sieraden die je liever niet op de foto wil, doe die dan van te voren af zodat ook die niet meer zichtbaar zijn in de huid.

Tijdens de shoot mag je alle kanten op wat kleding betreft, hier een paar ideeën:
Een kant of dun transparant lang vest wat langs de blote buik valt of bijvoorbeeld een overhemd van partner, mooie zwangerschap lingerie, topje dat je mooi strak op kan trekken of een jurk maar wat wel accentueert want die mooie buik mag natuurlijk gezien worden!
Een blote buik is natuurlijk het aller mooiste, die willen we tenslotte vastleggen in deze bijzondere periode van jouw leven.

Accessoires en bijzonderheden:
We kunnen een liniaal bij de buik leggen of een lint met strik in de kleur van het geslacht, een toekomstig schoentje of knuffel.
Indien je een van de foto’s zou willen gebruiken voor een geboortekaart zou je kunnen denken aan de naam met verf geschilderd op de buik door ander kind of partner, boter met muisjes of houten letters.

Wil je een broer of zus van de baby meenemen dan is het belangrijk dat we hem of haar als eerste op de foto hebben want die zijn vaak erg snel verveeld en hebben dan geen zin meer om leuk mama’s buik een kusje te geven of de naam van zijn of haar broertje of zusje te verven.
Veel last van striae en dat liever niet op de foto, met het bewerken van de foto kan ik dat verwijderen.